This nice Blogger theme is compatible with various major web browsers. You can put a little personal info or a welcome message of your blog here. Go to "Edit HTML" tab to change this text.
RSS

7 Ekim 2010 Perşembe

Yaptığım Etkinlikler


Cam süsü
Yapılışı;Kalıbı karton üzerine ataçlarla tutturup kestim..Kalıcı olması içinde jelatinle kapladım..


Kalemlik
Malzeme olarak tahta kalemlik,tahta boyası,mukavva,sprey vernik,peruş,polar,oynar göz ve pipo temizleme çubuğu kullanıldı.Yapılışı;kalemlik tahta boyasıyla boyandı,mukavvadan kelebeğin kalıpları çıkarılıp kumaşlarla kaplandı(dikilerek).Kelebek tamamlandıktan sonra tahta kalemlik üzrine yapıştırıldı.


Kapı Süsü
Sarı oyuklu karton üzerine büyük arı ve küçük  arı kalıpları çıkarıldı.Siyah keçeli kalemle üzeri ve kuyruğu boyandı.Siyah fon kartonuyla yuvarlak kalıplar kesilip arının kafası oluşturulup çocukların resmi yapıştırıldı



                                                                  
          Renk Kavramları
Renkli fon kartonlarından kalıplar çıkrıldı.Ağız ve göz kısımları kesildi.Her birinin altına beyaz fon kartonu yapıştırıldı.Gözlerin içi aynı renklerdeki fon kartonlarından kesilip yapıştırıldı kullanışılı olması açısından son olarak pvc yaptılıdı:)

                                                                  
   Sayı  Kavramları
Kenarları renkli olan çalışma sayfasındaki sayılar ve sayı kadar nesne olan düğmelerin içi renkli keçeli kalemlerle boyandı.Mukavvaya yapıştırılıp jelatinle kaplandı.


...Dünya çocuk günü ile ilgili hazırladığım pano...


...Cumhuriyet Bayramı ile ilgili hazırladığım pano...


...Öğretmenler günü için hazırladığım kalem başlığı...

            
        ...Öğrencilerime öğretmenler gününde yaptırdığım çift taraflı çiçek etkinliği...



                                 Bunlarda örümcekli şekil kavramlarım:))



0 yorum:

Yorum Gönder