This nice Blogger theme is compatible with various major web browsers. You can put a little personal info or a welcome message of your blog here. Go to "Edit HTML" tab to change this text.
RSS

8 Kasım 2010 Pazartesi

Temiz ve Sağlıklı Olalım

                                
                              Temiz ve Sağlıklı Olalım


Kitap  hakkında tanıtıcı bilgiler :

Kitabın yazarı : Gülay Dokuzoğlu

Yayıncı               : Ya-Pa yayın

Kapak türü        : Karton

Kağıt türü          : 1. Hamur

Yaş grubu          : 4-6 yaş

Kitabın içeriği : Bu kitap okulöncesi eğitiminde, çocukların vücut kısımlarını ve fonksiyonlarını ayırdedebilmeleri; Vücut temizliğinin önemini bilmeleri ve uygulayabilmeleri hedeflerine yönelik bilgileri  içermektedir.

Kitabın çocuk gelişimine etkisi: Çocuğun özbakım gelişimini destekler.

Kitap hakkında öğretmen ve ebeveynlere  önerim: Çocuğa temizlik ve sağlık eğitiminin bol resimli bir şekilde görselliğide ön plana çıkararak eğlenceli bir şekilde verilebilmesi için işinizi kolaylaştırabilecek bir kitaptır önemle tavsiye ederim.

Kitap hakkında yorumlarım: Kitabın dili ve içeriğinde bahsedilen bilgilerin resimlerle anlatılışıyla  Temiz ve sağlıklı olmanın önemini; 4-6 yaş grubundaki çocuklara bu kitapla çok iyi verilebileceği düşüncesindeyim. Ayrıca Öğretmenlerin, ebeveynlerin ve okulöncesi bir çocuğun bulunduğu okulda ve evdeki kütüphanelerde bulundurulması gereken bir kitap.. Çünkü bol resimli bir kitap olduğu için çocuk okuma-yazma bilmedende  resimlerle ne anlatılmak istendiğini çok iyi anlayabilir..



0 yorum:

Yorum Gönder